Hetkel
vabu kohti

0
/ 237

Rahvusraamatukogu ja Apollo juhatavad sisse emadepäeva memme musi ja üllatuskülalisega6. mai 2022

Rahvusraamatukogu ja Apollo juhatavad sisse emadepäeva memme musi ja üllatuskülalisega

Laupäeval, 7. mail algusega kell 12.00 toimub Rahvusraamatukogu ja Apollo perehommikute sarja uus sündmus, mis sel korral on pühendatud emadepäevale ja kuhu tuleb üllatuskülalisena kaasa lööma näitleja Katrin Karisma.

„Solaris keskuse 2. korrusel jagub sel laupäeval tegevust või avastamisrõõmu kogu perele, sest oleme ju seal raamatutest ümbritsetud ning kahetunnisest programmist leiab tegevusi nii koolieelikutele kui vanematele lastele,“ resümeeris perehommiku üks programmi autoritest, rahvusraamatukogu elamusõppe spetsialist Ülle Kullamaa. 

Pered võivad liituda või lahkuda sündmuselt endale sobival ajal või veeta meiega kogu kahetunnise sündmustetiheda aja. Plaanis on pimekohtingud raamatutega ja ettelugemine, meisterdada saab rinnamärke, omakeskis nuputada või tegeluslehti täita ning seda kõike kasvõi ajakirja EMA uue numbri tutvustamist kuulates.

Kell 13.35 algab raamatust Beatrix Potter „Kogutud lood“ ettelugemise aeg ja sel korral teeb seda mitme põlvkonna lemmiknäitleja Katrin Karisma. 

Üritus on tasuta ja kõigile osalejatele pakutakse mitmeid soodustusi. Samuti jagatakse lastele tasuta jäätist.

Täpsemat infot saab toimuva kohta rahvusraamatukogu kodulehelt https://rara.ee/perehommik.

Rahvusraamatukogu ja Apollo perehommikud arendavad loovust ja iseseisvat mõtlemist, õpetavad uusi oskusi ja tekitavad huvi lugemise vastu.