Hetkel
vabu kohti

4
/ 237

Stig Rästa: naistepäeva juurde käivad kindlasti lilled ja hommikusöök voodisse8. märts 2022

Täna jagas Solaris keskuses oma kunstipoe YellowKorner ees kõigile naistele naistepäeva puhul lilli muusik Stig Rästa. „Mina olen pidanud oma naistepäevaüllatuse tegema tavalisel kas järgmisel päeval või hoopis nädalavahetusel,“ tõdes mees aga enda kallimale mõeldes.

Naistepäev on nimelt Stigil alati olnud väga töine – nii oli ka täna, kui Stig otsustas Solaris keskuse külastajaid lilleõitega üllatada. Kaunid roosid panid aga mööduvate tüdrukute, neiude ja prouade palged rõõmsalt õhetama. Ei jäänud tegemata ka selfid koos õielise Stigi endaga!

Romantilise meelega Stig, kel küll tavaliselt 8. märtsil töine päev, ei jäta siiski rõõmustamata ka oma kallimat. „Lilled ja hommikusöök voodisse käivad kindlasti naistepäeva juurde!“ kinnitas muusik ja kunstipoe YellowKorner peremees.

Vaata südantsoojendavat galeriid, kes Stigilt lilleõie said siit: