Hetkel
vabu kohti

221
/ 237

ALPAKA esinduspood nüüd Solarises8. november 2021

ALPAKA esinduspood on nüüd avatud Solarise Disainitänaval.

Kodumaise luksusbrändi ALPAKA disaine ilmestab traditsiooni ja moodsa elustiili ainulaadne sümbioos.  Alpakade hinnalisest nahast ning villast valmistatud luksuslikud rõivad ja interjööritooted pakuvad sõnulseletamatut pehmust ja kestvat stiili.

Maailmas, mis on täidetud lühiajaliste toodetega, mille eesmärk on rahuldada koheselt mööduvaid väikeseid kiusatusi, loob ALPAKA ilu, mis ei ole hooajaline, vaid ajatu, kordumatu ja kestev.

ALPAKA villatooted on mõeldud klientidele, kes hindavad maailma parima loodusliku kiu – alpaka – suurepäraseid omadusi. Valikust leiab nii naiste kui meeste kampsuneid, mitmesuguseid pontšosid ja keepe,  lisaks tavapärastele aksessuaaridele nagu mütsid ja sallid pakume ka sokke ja kindaid.

Pleedide hulgast leiate puhtast beebialpaka villast pleede, alpaka seguvillased pleede, fantaasialõngast pleede ning külluslikust ja siidisest preemiumklassi beebialpaka villast pleede, mis sobivad hästi ka moeakessuaariks külmemal hooajal.