Hetkel
vabu kohti

197
/ 237

Kingishoping Solaris keskuses4. veebruar 2021

 

Solaris keskus esitas mulle seoses peagi saabuva sõbrapäevaga pisikese väljakutse, et leida seal asuval disainitänaval shopates eriti toredad kingid oma kallitele sõpradele ja perele. Otsustasin siis teha oma top 5 lemmikute kingilisti oma Instagrami stoorisse ja jagan seda teiega ka siin. 

Sain kohe aru, et sealt leiab kindla peale igale maitsele midagi. Minu meelest peaks kingitus olema praktiline ja omama väärtust. Väärtust just selles mõttes, et selle kingituse saajale võiks see kindlasti meeldida. Proovin alati lähtuda kingituse saaja oma eelistustest mitte minu omadest. 🙂

Aga milline on üks väga hea kingitus? 

Hea kingi 5 omadust: 

  1. Üli lahe, kui kingitused saab ühest kohast ja poodlemine hoiab kokku sinu aega. 
  2. Mind teeb igatahes rõõmsaks see, kui see toode mis ma ostan, on valmistatud Eestis ja näiteks mõne ägeda Eesti väikeettevõtja poolt. Nii toetame oma ostuga suurt unistust siin samas lähedal.
  3. Kingitust peaks valima alati lähtuvalt kingisaaja oma maitsest ( värvid, materjalid, brändid jne )
  4. Kingitus võiks olla vajalik – siis hoiame loodust ( ei osta asju, mis kunagi kasutust ei leia )
  5. Kingitus, mis tuleb täielikult üllatusena. Ma arvan enamik inimesi on rõõmsad kui nad saavad hea üllatuse osaliseks. Midagi eriti toredat, mida nad poleks osanud oodata. 🙂

Hea oli näha nii suurt erinevat valikut paljude disainerite ja Eesti brändide poolt. Leidsin lahedaid rõivaid, aksessuaare, kodusisustus/disaini elemente, erinevaid eriti head Eesti kosmeetikat ja veel väga põnevat kaupa. I am truly impressed 🙂 Mõned minu lemmikud brändid kelle tooteid võis sealt leida on näiteks: Hoia Homespa, V.O.H, OllaEhe, Fennecfit, Joik, Nordic Honey, D’armati ja paljud teised. 

Siin on aga siin minu list just praktilisteks sõbrapäevakingitusteks: 

  1. Näomaskid. Erinevaid brände oli mitmeid aga mulle jäi silma ( ja muidugi kohe soetasin ) Anna Viik näomaskid. Leidsin väga kauni ja soliidse kergelt ruudulise disainiga maski, mis võiks sobida minu kaaslasele näiteks mõne viisakama riietusega. 🙂
  2. Kuna mul on omal selline suurem seos OllaEhe võrudega siis võiks see olla üks kingitus ka siin listis. Nimelt oli see kingitus minu kaaslaselt mulle, kui ta palus mul olla tema tüdruksõber. 😀 Mul on üks ja tal ka meeste versioon. Pärast seda meeldivad mulle need võrud kohe eriti. 
  3. Olen Iseenda Boss märkmikud – Üli hea praktiline kingitus sõbrale, kes on just parasjagu isikliku eesmärgi nimel tööd tegemas. 🙂 
  4. Sinise valguse prillid – Mitmes poes oli pakkuda mitme erineva brändi valikut – olen kindel, et igaüks leiab endale sobivad mudeli. Olen ka ise täielikult nende usku ja tunnen, kuidas need aitavad mul paremini magama jääda ( kui neid kannan ) peale pikka tööpäeva arvuti ja telefoni taga. Väga praktiline ja hea kingitus! 🙂 
  5. V.O.H seebid – Erinevaid kehahooldustooteid oli väga palju erinevaid saadaval aga üks mu isiklik lemmik, mida IGA kell kingiksin oma lähedastele on just selle brändi seebid. Looduslikud, pakendivabad ( või biolaguneva pakendiga ) ning üdini häid asju sisaldavad seebid on asi mida kinkida kellegile, kellest sa väga hoolid! Olen neid samu seepe ( nii näo, keha kui kätepesuks ) juba ise pikemat aega kasutanud ja olen nii-nii rahul. 🙂 

Siin on minu pisike toredate ja praktiliste kingituste list! Loodan, et leiate enda ägedad kingiideed siitsamast või visates pilgu peale Solarises asuvale disainitänavale. 

Leiad minu kohta lisa minu Instagrami kanalist @ itij ! Edukat kingijahti 🙂