Hetkel
vabu kohti

203
/ 237

Solarises tänavakunstiprojekti “SLÄP!” Kleepsubuss.6. november 2020

Eesti tänavakunstnike poolt algatatud projekt Släp! Kleepsubuss on rahvusvaheline liikuv kleepsunäitus, mis jõuab Solaris Galerii ette reedel ning peatub seal kuni 15. novembrini. Põnev kunstinäitus tutvustab kleepsukunsti kui tänavakunsti väikseimat vormi ning annab võimaluse igaühel ka ise tänavakunstis kätt proovida.
Lisaks Kleepsubussi sees oleva näituse ja kleepsu kollektsiooni uudistamisele saab igaüks seda soovi korral ka oma kaasatoodud kleepsudega täiendada. Tänavakunstiga saab tutvuda ka SOLARIS Galeriis, galeriist saab Edward von Lõnguse, OKEIKO ja kunstifestival Stencibility kleepse, mida saab nii kohapeal kleepida kui ka endaga kaasa võtta. 
Kunstiprojekt Släp! Kleepsubuss sai alguse 2018. aastal rahvusvahelise kleepsukogumiskutsega. Kolme aasta jooksul on Kleepsubuss koostööd teinud üle 300 kunstnikuga 35 riigist, kes on saatnud bussi kollektsiooni üle 19 000 kleepsu. Näitus on osa tänavakunstifestivalist Stencibilty.
Kleepsubuss jõuab Solaris Galerii ette reedel, 6. novembril kell 15 ning jääb huvilistele avatuks galerii lahtioleku aegadel (K-L 12-20; P – 12-18) kuni 15. novembrini.