Hetkel
vabu kohti

110
/ 237

Õhtujazz / AIVA Solarises5. oktoober 2020

Pärast kiiret tööpäeva on võimalus osa saada mõnusat jazzmuusikast Solaris Keskuses. Tule ja lase end rõõmsutada noortel muusikutel.

AIVA on neljast Otsakooli tudengist koosnev ansambel, mille looming kulgeb gypsy jazzi ja folgi radadel. Muusikute inspiratsiooniks on näiteks Stephane Grappelli, Stephane Wrembel, Django Reinhardt ja Didier Lockwood. AIVA hakkas tegutsema 2019. aasta sügisel, kui tollased esmakursuslased ühise kire kaudu üksteist leidsid.

Lisaks tuntud paladele loovad noored ka enda muusikat. Looming sünnib prooviruumis kõigi ansambliliikmete ühises hingamises. Enda kirjutatud lugude instrumentaalosa on väga meloodiline, viies mõtted rändama ettenägematutel radadel. Laulude sõnad räägivad igapäevaelust ja armastusest nii selle ilusas-valusas kui ka naljakas võtmes. Vaimukus tõmbab kuulaja argipäeva kiirustamisest anekdootlikku võlumaailma, mis oma jaburusega teeb rõõmsaks igaühe.

Marta Lotta Kukk – laul
Johan Kristjan Aimla – viiul
Markus Nurmsaar – kitarr
Mattias Tirmaste – kitarr