Hetkel
vabu kohti

226
/ 237

ERKI Moeshow finaalkollektsioonid Solarises14. september 2020

Solaris keskuses saab kahe nädala jooksul näha ERKI Moeshow võidukollektsioone

14.-27. septembrini saab Solaris keskuses DisainiÖÖ festivali raames tutvuda ERKI moeshow võidukollektsioonidega. Esindatud on ka selle aasta võitja Annika Kiidroni kollektsioon “Give Me My Fairytale”. Kiidroni võidukollektsioon on austusavaldus käsitööle ja omamoodi päästeoperatsioon, mille eesmärk on anda uus võimalus maha kantud tekstiilidele. Lisaks saab näha teise koha pälvinud Mariliis Niine innovaatilisi veekindlaid villakudumeid ning veel üheteistkümne andeka Eesti moelooja värskeid töid.

“Selle aasta ERKI Moeshow tase oli väga kõrge. Mitu kollektsiooni oli inspireeritud hinnalisest käsitööst ja materjalide leidlikust taaskasutamisest, samuti mängiti hirmude ületamise ja fetišite teemaga. Meil on väga hea meel tuua valik põnevamaid kollektsioone Solaris keskusesse kõigile vaatamiseks. Näitus annab moesõpradele võimaluse ülimalt detailirohkete esemetega endale sobival ajal rahulikult tutvuda,” räägib Solarise turundusjuht Kristin Lepikson. Solaris keskus on olnud aastaid ERKI Moeshow toetaja ning Kristin Lepiksoni sõnul leiab varasemate võitjate loomingut ka Solarise disainipoodidest.

Moenäitus leiab aset Solaris keskuse esimese korruse Disainitänaval ja on avatud 14.-27. septembrini. Lisaks Annika Kiidroni ja Mariliis Niine kollektsioonidele on väljas valik töödest, mille autoriteks on Susanna Belinda Kõgel, Kairi Getman, Sandra Luks, Anu Sirkas, Liisa Kanemägi, Karolin Kärm, Anneliis Reili, Kirke Talu, Külli-Triin Laanet, Kerttu Reinmaa ja Edvard Hiietam.