Hetkel
vabu kohti

219
/ 237

Avatakse Solaris Galerii29. juuni 2020

Sel neljapäeval, 2. juulil avatakse Solaris keskuse lõunatiivas kontserdimaja treppide kõrval uus kunstigalerii. Galeriisse saab siseneda sammaste vahelt, samadest ustest, kuhu kavandas algselt peasissepääsu Sakala Keskusesse selle looja arhitekt Raine Karp.

“Tänavatasandil uue suure kunstigalerii loomisega soovime tõsta maalikunsti uuesti pjedestaalile,” kommenteerib avatava galerii kuraator Meelis Tammemägi, lisades: “Esimesel aastal peale rasket eriolukorda soovime anda võimaluse eksponeerida oma loomingut võimalikult suurele hulgale Eesti maalikunstnikele. Kuigi galeriisse kavandatavate näituste pearõhk on maalikunstil, siis aukohal on ka fotokunst, disain ja arhitektuur. Iga galeriikülastus on kui väike rännak läbi disaini ja arhitektuuriajaloo. Ruumikujunduslike detailidega soovime rääkida Eesti ja Skandinaavia disainerite lugu ja tutvustada nende loomingut.”

Avamisõhtul loovad meeleolu RAEL KÕIV / JÜRGEN ROOSTE JA SIIM AIMLA / ERIK ALALOOGA / ANDRES LÕO / PIA MARTIN. Õhtu sõuab öösse sume soul movement MUST MESI, muusikat mängivad HEIDY PURGA ja RENNO PAAT.

KUS: Estonia pst 9, Tallinn
MILLAL: 2. juuli kell 19:00
PILETID: alates 22.00, piletiinfo tulemas!

Galerii on avatud K-P kell 12:00-22:00.

Lisainfo: www.tallinnabiennaal.ee kodulehel või artinfo@bohemiangalleries.com
+372 5390 8107