Hetkel
vabu kohti

292
/ 237

Terje Talts fotonäitus „Naine – maagiline vägi ja metsik võlu”3. märts 2020

Peale väikest pausi alustab Solaris on Kunst värske hooga. Reedel, 6 märtsil, vastu naistepäeva nädalavahetust, avatakse Solarise keskuse aatriumis asuval LED ekraanil fotograaf Terje Taltsi näitus, mis pühendatud just naistele.

Terje Talts on fantaasiafotograaf, kel meelisvaldkonnaks on naiselikkus oma eri tahkudega, nii ürgses-tahumatus kui ka õrn-hapras võtmes. Romantilised unenäomaailmad, shamanistlikud rännakud ja tumeromantika fotokunstis realiseerimine on talle justkui teraapiavorm. On ju loomine ning looming peegeldus meie endi päris-elust. Kunstnik valab pilti kõik oma kogemused ja olemuse – unistused, naiselikkuse, kire, valu, helluse, leina, rõõmu, armastuse.

Näitus on avatud maikuu igal nädalavahetusel 24 tunni vältel algusega reedel kl 13:00.