Hetkel
vabu kohti

244
/ 237

Solaris keskus saab uue moodsa restorani- ja meelelahutuskorruse18. detsember 2019

13. jaanuarist algavad Solarises teise korruse ümberehitustööd, mille ajaks suletakse ajutiselt Hesburger, Vapiano ja Lido restoranid. Kõik teised kauplused, kinod ja toidukohad jäävad külastajatele avatuks. 

Juba varakevadeks valmib keskuse teisele korrusel kesklinna moodsaim restorani- ja meelelahutuskorrus. Ehitustööde kogumaksumus on ligi neli miljonit eurot ja see hõlmab nii keskuse teise korruse üldala kui ka restoranide sisekujunduse uuendamist. Tööde ajal tagatakse kõigile teistele pindadele ligipääs – kino Artisesse viiv trepp jääb avatuks ning teisele korrusele pääseb ka lifti ja eskalaatoriga.

Mitmed restoranid saavad juurde pindala ja kohtasid, sest nii Lidole kui ka Vapianole ehitatakse vahekorrus. Lidos hakkab varasema 350 koha asemel olema üle 400 kohta ning ühtlasi vahetab restoran välja oma senise sisekujunduskontseptsiooni, kus varasema romantilise puitarhitektuuri asemel saab olema oluliselt õhulisem ja skandinaavialikum sisekujundus.

Teise korruse üldala lahenduse autor on Taavi Aunre, kes on viimaste aastatel loonud ja kujundanud paljude populaarsete restoranide ja meelelahutuskohtade ruume. “Teise korruse renoveerimisel jätkame Solarise esimesel korrusel alustatud uuendussuunaga, vahetame välja kogu siseviimistluse ja valgustuse. Uue ilmega restorani- ja meelelahutuskorrus saab olema varasemaga võrreldes kindlasti helgem ja hubasem,” rääkis Aunre.

Solaris keskuse turundusjuhi Kristin Lepiksoni sõnul on uus korrus juba varakevadeks külastajatele avatud. “Meil on juba praegu pealinna kõige suurem disainitänav ja peagi saame uhkust tunda ka kõige kaasaegsemate restoranide üle,” ütles Lepikson.