Hetkel
vabu kohti

106
/ 233

Kaitse oma nahka kodumaise looduskosmeetikaga23. juuli 2019

Kindlasti oled kuulnud ütlust, et ‘’Eesti suvi, pisike aga tubli’’. Sel aastal pole meid veel meeletu kuumalainega õnnistatud, aga juba väikseimgi päiksekiir ohustab me nahka. Nädalõpu ilmaennustust vaadates, on just praegu õige aeg oma arsenali mõne kreemi või õliga täiendada. Ning mis võiks olla veel mõnusam, kui üks kreem ja salv, mis sisaldab kohalikke porgandeid, vaarikaid, münti ja vetikat.

Väekatest taimedest ja 100% looduslikest koostisosadest kodumaise brändi Tilk! lugu sai alguse brändiasutaja Pille reisidest ja isiklikust vajadusest. Märgates, kuidas suurlinnade saastunud keskkond, järsud temperatuuri muutused, lennuki konditsioneeritud õhk, reisidel ta nahale mõjusid ja seda kahjustasid, otsis Pille abi looduskosmeetikast. Sellest, sai ta inspiratsiooni, et luua oma looduskosmeetika ja nahahooldussari Tilk!. Need värsked ja vahused kreemid sisaldavad endas parimaid looduslikke koostisosi nii laiast maailmast, kui ka Saaremaalt. Brändilt Tilk! leiad iga kliima ja ilma jaoks sobiva kreemi. Nende sari ‘’Beach kit’’, mille võid leida Solarise poest ‘’Pillerkaar’’, koosneb kolmest parimast suvisest tootest.

1.Mis oleks parem üdini looduslikust päevituskreemist, mis tehtud Saaremaa randadelt kogutud vetikatest, kohalikest vaarikatest ja meie oma porganditest? Kata oma nägu, õlad ja dekolteepiirkond kreemiga ja rutta suvistele üritustele. Bronze Me on bioaktiivse punavetikaekstraktiga päevituskreem, mis mõeldud su näole ja dekolteepiirkonnale ja see sama meie oma vetikas, mis kreemis, aitab võidelda naha vananemisega. Bronze Me kreemis sisalduv porgandiõli muudab jume kauniks ja säravaks, samal ajal kui kookosõli niisutab, toniseerib ja silub. Mõnusalt pehme, vahuline tekstuur teeb Bronze Me kergesti peale kantavaks. Kreemi rammusa konsistentsi tõttu piisab vaid näputäiest või kahest, et katta oma nägu ja dekolteepiirkond. Kreemi värskendav piparmündilõhn annab rannas lesides mõnusa jahutava efekti. PS! Seda väikest topsi on mugav kotti pista ja kaasa haarata nii reisile, kui lahedatele suvistele uitamistele.

2. Selleks, et su nahk oleks hoitud ja kaitstud, saad sel suvel kohalikust nisust, prisketest vaarikatest ja värsketest vetikatest tehtud õliga end katta ja veeta muretult aega päikese käes. Kogu see toredus on kogutud Shimmer Me vaarika-mündi lõhnaga ja värske punavetikaekstraktiga rikastatud päevitusõlisse. Sarnaselt Bronze Me’le sisaldab ka Shimmer Me punavetikaekstrakti, vetikaekstrakti bioaktiivsed koostisosad omavad naturaalset päikesekaitsefaktorit. Naha liigse melaniini toomist aitavad vähendada vetikaekstrakti bioaktiivsed koostisosad. Shimmer Me päevitusõli on kerge piparmündi lõhnaga ja tummiselt õlise tekstuuriga. Tugev oranz värv jätab naha läikima ning tekitab mulje, nagu oleks juba tund päikevõttu seljataga. Sinu nahk on särav, kaunis, niisutatud, kaitstud ja lõhnab suurepäraselt. Kõik, mida ühelt kreemilt oodata saab!

3. Kes oleks arvanud, et meie oma vaarikaseemnetest saab õli, mis niisutab ja annab huultele kaitse päikese vastu. Õlis sisalduv punavetikas on tõhus vananemisega võitleja? Kogu see vägi on kokku segatud Gloss Me lip juice huuleõlisse. Gloss Me lip juice on õlise tekstuuriga, imendub kiirelt, jättes huuled kergelt läikima. Tilk! huuleõli ei voola mööda nägu laiali, vaid tänu kiirele imendumisele püsib huultel, mis teeb ta suveüritusteks perfektseks.

Need kolm suviselt muhedat toodet on 100 % looduslikud. Kõik see hea, mis nende sisse on pandud, on korjatud ja varutud suuresti Eestist. Kogu seda toredust saad kaema ja soetama minna  Solarise poodi “Pillerkaar”, et sinu suvi saaks mööduda muretult.