Hetkel
vabu kohti

211
/ 233

Solaris on ERKI20. märts 2019

KAVANDIST KOLLEKTSIOONINI

Igal aastal algab ERKI Moeshow noorte disainerite jaoks kavandite konkursiga. Ühe hea kavandi loomisele eelneb pikk protsess, täis tõsist eeltööd.

Kevade saabumisega 20. märtsil avasime Solarise disainitänaval ERKI Moeshow finaaltööde näituse, kus kõigil on võimalik tutvuda kavanditega, mis on saanud žüriilt rohelise tule moeshow finaalis osalemiseks. Kõrvuti on tööde kavandid ja fotod disainidest lavavalguses.

Näituse ülespanemisel on kasutatud vineerist kuubikuid, mis loovad tunde disaineri ateljeest, kus varaste hommikutundideni käib loometöö ning toa seinad ja laud täis erinevaid materjale ning kavandeid.

Näitusel on esitletud valik 2018 aasta ERKI Moeshowle esitatud ja finalistide hulka jõudnud noorte disainerite Kerttu Reinmaa, Marleen Afanasjev, Liina Leo, Annika Kiidron, Cärol Ott, Laima Jurca, Karola Kaugema, Getter Tiivits, Kätlin Haak, Katrin Aasmaa, Reila Saarmäe ja Kirke Talu kavanditest.

Tule näitusele ning saa inspiratsiooni, milline on Eesti disaini tulevik.