Hetkel
vabu kohti

170
/ 233

Solarise moodi PÖFF15. november 2018

Põhja-Euroopa suurimate filmifestivalide sekka kuuluv PÖFF, mis leiab seekord aset 16. novembrist 2. detsembrini, kostitab ka tänavu filmielamuste otsijaid ja kinosaalides seiklejaid võimsa filmiassortiiga ning toob ekraanile nii maailma esilinastused kui ka küllusliku filmivaliku rahvusvaheliselt juba ilma tegevate linateoste areenilt.  PÖFFi raames leiab kahe nädala jagu rikkalikku filmimenüüd, kus kohtab nii PÖFFi põhi- ja debüütfilmide võistlusprogrammide filme kui ka näiteks eriprogrammide Just Film, PÖFF Shorts ja Moekino filme.

Ja ka sel aastal on Solaris keskusel olla rõõm PÖFFi toetajaks ning tuua filmifestivali melu keskusesse: 

Disainitänaval on võimalik vaadata PÖFFi programmide filmiplakatite näitust. 

Solarise ekraanidel on kolmapäeval ja laupäeva õhtuti kell 19-21 Ingmar Bergmani näitus.

Näitusel tutvustatakse Bergmanit kui vastumeelset trendiloojat ja uuritakse tema mõju tänapäeva kunsti- ja moemaailmale nelja filmi – “Seitsmes pitser”, “Persona”, “Stseenid ühest abielust” ning “Fanny ja Alexander” – kaudu. Kuigi Bergman ei rõhutanud oma filmides kostüümide olulisust ja mood jättis ta võrdlemisi külmaks (oma riietuses eelistas ta lihtsat ja staatilist stiili), peavad paljud moekunstnikud tema filme ja isiklikku stiili suureks inspiratsiooniallikaks.

Solarise aatriumis saab osa järgmisest programmist: 

Nagu igal aastal kombeks, täidab ka seekordset halli sügist PÖFFi moe- ja kultuurifilmide eriprogramm Moekino, mis pakub särtsakat meelelahutust igaühele meist, kes soovib hämarat hooaega näputäie glamuurisäraga täiendada. 17. novembrist 2. detsembrini kestev Moekino on end sel aastal sisse seadnud just Solaris Keskusesse, tuues filmisõprade ette särava valiku moe-, kultuuri-, kunsti- ja muusikafilme. 

Lähemalt saab Moekino programmi kohta lugeda siit.

Moekino programmijuht Britta Talving on Solaris keskuse kauplustest otsinud välja oma lemmiktooted, mile tunneb ära spetsiaalse märgistuse järgi.

Lisaks leiab mitmest kauplustest ja söögikohast PÖFFi spetsiaalseid pakkumisi: 

Moekino ametlikus kodus disainipoes LEVI on võimalik tutvuda Moekino programmiga ja Moekino pileti ettenäitamisel saada Eesti disainilt soodustust -20%

Krunnipea Butiik – Moekino piletiga samal päeval osteldes -15%

Tokumaru – PÖFFi sama päeva piletiga või passiga -10%
Vapiano – kaelakaardi või sama päeva piletiga pearoa kõrvale tasuta jook
Mõnusaid filmielamusi!