Hetkel
vabu kohti

129
/ 233

Kirevaid üritusi täis Solaris3. oktoober 2018

Sügis on muutumas aina kuldsemaks ja värvilisemaks. Sama teeb ka Solaris Keskuse siseõhkkond, sest algaval kuul toimub seal niivõrd palju põnevaid üritusi.

Kohe neljapäeval alustavad Jesper Parve ja Apollo raamatupood lugemissõprade rõõmustamisega. Nimelt tuleb 4. oktroobrl kell 18:00 Apollo kaupluses eksklusiivsele esmaesitlusele Jesper parve järjekordne raamat “Mees2. Minu Kari”. “Aga kui sa üks hetk mehena avastad ennast keset möllu ja sõda, lapsed röögivad, koer oksendab, kaaslane on samuti kogu oma energia päeva jooksul ära andnud ja sa pead välja mõtlema, et kuidas teha tööalaselt oma järgmist ja kõige targemat sammu, siis jookseb pilt kokku küll. Aga mida teha edasi?”.

Muusikasõpradele on välja pandud sedapuhku hoopis isemängiv klaver. Kaverifestivalil mängib 4.-11. oktoobrini iga päev kell 17:00 akustiline Estonia 210 tiibklaver. Klahvid liiguvad, pill mängib, kuid pianisti pole. Kõlab väga põnevalt! Et klaver ise mängiks, on sinna sisse paigaldatud vastav süsteem, mis seda võimaldab. Isemängiv süsteem annab klaverile mitmeid võimalusi – seda saab kasutada nii soolopilli, ansamblipilli kui video-ansamblipillina. Kõiki põnevaid nüansse ei tahaks kohe reeta, seega tasub ise kohapeale kaema minna miks Estonia 210 ikkagi nii eriline on.

Arendavate mängude kaubamaja Insplay paneb välja võimaluse osaleda Guinessi rekordi kordamises. Üheskoos plaanitakse nii suurte kui väikeste puslesõpradega kokku panna tervelt 40320 tükist koosvev pusle. Oodatud on kõik huvilised ja vahva pusleüritus on plaanis 13. ja 14. oktoobril, kellaaegadel 12:00-17:00 või kuni pusle kokkusaamiseni. Et tegu on maailma suurima ja muideks ka Disney-teemalise puslega, saab ettevõtmine igal juhul väga meeleolukas ja maagiline olema.

Kindlasti tasub pilk peal hoida ka Solaris Keskuse Facebooki lehel, sest just sealt leiab lisainfot kõikide põnevate ürituste kohta. Värvikat oktoobrikuud kõigile põnevate ürituste seltsis!

Liina Põldaru
Blogija & jumestaja
http://liinapoldaru.ee