Hetkel
vabu kohti

82
/ 233

Les Petites ootab sõbrapäeva ♡ 5. veebruar 2018

Tule koos sõbraga kampsunit valima, sest The Knotty Ones on -10% soodustusega. Kamp Leedu sõpru on loonud brändi, mis sotsiaalse vastutuse ja täiusliku kudumi etalon. Jätkusuutlik materjalivalik, tootmisahela jälgmine, kaasaegne disain ning kohalike väikelinnas elavate nais-kudujate kaasamine teeb nii kehale kui ka hingele pai!  

Mõeldes eelseisvale sõpruse ja armastuse tähtpäevale on ruumiparfüüm Helge Kodu spetsiaalselt välja töötanud lõhna “Lähedus” mis loob ruumis pehmelt võluva Inglise roosi buketi. 

Et talvest räsitud nahk särama panna võta ecocert tsertifikaadiga Mádara kuivõli “Age Recovery”, mis on tõeline köögiviljade ja arktiliste marjade vitamiinipomm – karoteen, bioaktiivsed antioksüdandid ja Pro-Retinol-A toidavad nahka ning aeglustavad vananemist. 

Põhjamaiselt minimalistlikud ehted Helge sarjast võidavad armsama südame unikaalsete kristallide ning pilkupüüdva disainiga. Kui poodi ei jõua, uuri telli veebist: http://lespetites.ee/