Hetkel
vabu kohti

115
/ 233

Pühadehelid Solarises7. detsember 2017

Sel sügisel uue audiobrändingu saanud Solaris keskus heliseb alates sellest nädalast ootusärevas pühademeeleolus. Ei, terve detsembrikuu vältel ei käiata seal taustaks ühtesid ja samu aisakella-laulukesi. DJ Heidy Purga ning produtsendid-heliloojad Sander Mölder ja Janek Murd on keskusele koostanud uued pleilistid, millesse on puistatud ekstra doos tähetolmu ja „elu nagu filmis” sädelust. Ikka selleks, et oleks tore mõne nakatava rütmi saatel peole minna või peolt tulla. Või lihtsalt mõne kullaprooviga meloodiakäigu võrra rikastuda. Solarises kõlab noir-jazz ja indietroonika, voolujooneline diskobiit, neoklassika,  eepilised fantaasiad ja Mancini ning Piccioni, igihaljad filmi-heliribad. Solaris on muusika. Solaris on kultuur.

Pleilistid leiad siit.