Hetkel
vabu kohti

85
/ 233

Ilusad jõulud, ikka Solarisega6. detsember 2017

 

Mul on siiralt hea meel, et isegi oma kolmekümnendates eluaastates ei ole ma muutunud selleks kergelt kibestunud inimeseks, kes kirub jõule ning väidab, et tegemist on puhtalt tarbimispühaga. Ei, minule jõulud meeldivad. Koos kõikide tulede ja viledega.

Samas ei ole ma (veel) oma tegemistes nii osav, et mul oleksid jõulukingitused valmis ostetud juba augustis (uskuge mind, sellised inimesed on olemas). Ma võin kingitustele mõelda küll novembris, kuid enne detsembrit ma nende soetamiseni tavaliselt ei jõua. Ja mõnes mõttes on mul sellise graafiku üle isegi hea meel. Vaadake, mulle tundub, et ei ole ühtegi teist kuud aastas, kus kingituste ostmine oleks meile nii lihtsaks tehtud. Nii on ka Solarise keskus võtnud südameasjaks, et iga kingiotsija detsembrikuus selle oma “õige” Solarise majast ka leiaks.

Sinu isa on gurmaan? Äkki sobiks talle kingiks mõnus toidukorv Solarise toidupoest või Juustukuningatest? Emale meeldivad säravad ehted? Kiika Goldtime’i või uudista põnevaid ehteid disainipoest Levi. Vanaemale passiksid hästi uued sussikesed? Solarisest leiab neidki, ja lisaks veel palju ideaalseid kingilahendusi nii minimalistile kui ka maksimalistile. Ning kui olete nagu mina, kellele väga meeldib kinkida kodumaist disaini, siis märkige enda kalendrites ära 15.–23. detsember. Just siis toimub Solarise keskuses disainiturg, kust saab soetada kingitusi nii endale kui ka teistele sellistelt nimekatelt märkidelt, nagu New Vintage by Kriss, Kristi Liiva Jewelry, Lisa Kroeber, ning tutvuda ka parimate paladega Eesti Disaini Majast.

Kui aga nii kaua oodata ei taha, siis uskuge mind, juba täna võtab Solarise keskus kõik kingijahtijad sooja südame ja abistavate teenindajatega vastu, et keegi ei peaks tühjade kätega koju minema.

 

Kingirohkeid jõule soovides

Aljona Eesmaa

Portail.ee asutaja ja peatoimetaja