Hetkel
vabu kohti

176
/ 233

Tugev tervis. Loomulikult!6. november 2017

Me ei saa sinna midagi parata, et pime, külm ja enamjaolt ka sombune aeg on kätte jõudmas ning sellel on tõsine oht räsida nii meie tuju kui ka tervist. Mida teha, et seda ei juhtuks? Biomarketil on pakkuda mitu head nõuannet, millele ma kahe käega alla kirjutan.

Oleme kõik kuulnud, et meie laiuskraadidel tuleks R-tähte sisaldavatel kuudel D-vitamiini manustada. Seega ei ole imestada, et see temaatika just praegu nii aktuaalne on. Olen aastate jooksul ka ise D-vitamiini kasulikkuses veendunud ning mitmeid-mitmeid kordi tõesti tundnud, kuidas enesetunne muutub, kui see väike kapslike hallil sombusel hommikul sisse võetud saab. Nii on ka Biomarket võtnud selle vitamiini populariseerimise südameasjaks ning soovitab enda tootevalikust D-vitamiini kas kapslite või tilkade kujul. Samuti on valikus eraldi D-vitamiin lastele ja uue täiendusena meil siin Eestis toodetud D3-vitamiin, mis loodud just siinsete inimeste eripärasid arvestades, meie immuunsuse ja luude kaitseks.

Immuunsusest rääkides ei tohiks külmemal ajal unustada ka C-vitamiini. Kindlasti leidub inimesi, kes ei jaksa iga päev tervise nimel sidruneid süüa, ja neile tuleb Biomarket rõõmuga appi, soovitades enda tootevalikust C-vitamiini nii kapslite, greibiekstrakti kui miks mitte ka kodumaise astelpaljumahla kujul.

Mis veel? Erinevate preparaatide juures ei tasu kindlasti aga unustada vanu häid ja läbiproovitud võtteid tugevdada oma tervist ja anda meelele ka väike lõõgastus. Loomulikult räägin ma ühest tassitäiest kuumast teest, millel kipuvad olema vaat et maagilised võimed. Ning seda maagiat jagub Biomarketis mitme riiuli jagu – sidruni- ja ingveriteest maasika-vanilje- ning leedriõie-hibiskuseteeni välja.

Olgu ka lisatud, et teevaliku puhul tuleks kindlasti eelistada ökoteed, sest nii võid olla kindel, et tarbid vähem pestitsiide ja toetad puhtamat maailma. Õnneks Biomarketist ainult selliseid teesid leiadki. Tee juurde haara kaasa üks värske ingver ning meeldivalt soe õhtu – ja tugevam terviski – on garanteeritud!

Talveks ainult tugevat tervist soovides,

Aljona Eesmaa

Portail.ee asutaja ja peatoimetaja