Hetkel
vabu kohti

243
/ 237

Terminaatori päev “Terminaator 2” 3D – Solarise Apollo Kinos21. august 2017

Nüüd 26 aastat hiljem peame 25. augustil kõikides Apollo Kinodes üle Eesti Terminaatori päeva, mille raames on Sul võimalus oma silmaga kaeda seda ajaloolist teost esmakordselt 3D formaadis. 3D-variandi eriefektid on märksa kõrgemal tasemel ja küllap leiab terminaator tänu neile XXI sajandil terve põlvkonna uusi austajaid. 

Kui kuulsime veerand sajandit tagasi raudse kangelase sõnu “I’ll be back!” (“Ma tulen tagasi!”), ei kujutanud me ettegi, et peagi kõlavad need taas kinoekraanil. Režissöör James Cameron, kes sai edukalt hakkama “Titanicu” ruumilise variandiga, otsustas anda uue elu ka filmile “Terminaator 2”, mille austajate seas on igas vanuses inimesi.

Ürituse täpsem info siin.