Hetkel
vabu kohti

105
/ 233

Plingsulli erikollektsioon Hemtexi kaupluses Solarises31. juuli 2017

Augustikuu saabumisega hakkavad mu mõtted alati paratamatult sügise suunas liikuma. Osalt kuna selleks ajaks on (tavaliselt) juba suve omajagu nautida saadud. Kuid oma osa mängivad selles ka kauplustesse müügile saabuvad sügiskollektsioonid, mis kõige uue ja huvitava järele janunema panevad.

Nii on lood ka Solarise 0. Korrusel asuva Hemtexi kauplusega. Nimelt, teeb sisustusaksessuaare pakkuv Skandinaavia kodubränd Hemtex igal hooajal koostööd mõne omanäolise disaineri või loovinimesega, kellega ühes sünnib eksklusiivne ja omanäoline erikollektsioon. Põhjus lihtne – skandinaavialikule mõttelaadile omaselt on kodu seinad, laed ja põrandad lihtsad ning neutraalsed, luues mõnusa ja rahuliku põhja, mida aksessuaaride näol hooajale või tujule vastavalt iseäralike toonide ja aksentide näol täiendada.

 

Selle sügise kollektsioon on loodud koostöös disainer Ulrika Gustafssoniga, kes on avalikkusele rohkem tuntud tänu oma brändile Plingsulli. Hemtexile kujundatud kollektsioonis on Plimsullil kaks erinevat mustrit, Pommum ja Florentine, mis on inspireeritud Põhjamaa loodusest, kuid tehtud läbi mängulise fantaasiamaailma jutustuste.

Erikollektsioon on sügisele omaselt lillas-pruunikates toonides, kus muster Florentine on kujundatud  elutoa- ja magamistoatekstiilide jaoks ning muster Pommum köögitekstiilidele. Toodetes leiab  Plingsullile omaste mustritega kardinaid, dekoratiivpatju, voodipesukomplekte ning kõike köögiks tarvilikku alates laudlinadest ning lõpetades põllede ja pajalappidega.

Mõnusat särtsu ja sügisest meeleolu saab oma tuppa Hemtexist tuua rohkem kui küllaga! Seda nii hooajalise erikollektsiooni kaudu või klassikalisema stiili austajatele Hemtexi oma kollektsiooni leidude seast.

 

Kristjaana Mere,
Moe- ja elustiiliblogija
www.kristjaana.com