Hetkel
vabu kohti

181
/ 233

Tükike Skandinaaviat igasse koju!16. jaanuar 2017

Ma ei tea, kuidas teiega, aga minu jaoks tähistab uus aasta mitte ainult puhastust oma mõtetes (millega loomulikult kaasnevad kõiksugused uued ja põnevad ideed), vaid ka põhjaliku puhastuskuuri oma kodus, mille raames kipub tegelikult samamoodi sündima üsnagi palju uusi ja põnevaid ideid.

 

Kodu sisustamisel olen ma alati olnud seda meelt, et kõige targem on luua parajalt neutraalne “põhi”, millega siis omakorda mängima hakata. Nii valitsevadki mu kodus valged, hallid, puidused ja mustad toonid, millele on ääretult lihtne – vastavalt hooajale, tujule või soovile – lisada põnevamaid aktsente. Sama mõttemalliga on olnud ka Solarise 0. korrusel asuv Hemtex.

Sisustusaksessuaare pakkuv Skandinaavia kodubränd Hemtex on mulle tuttav juba aastaid. Meie “suhe” sai tõenäoliselt alguse mõnest väiksemast sisustusvidinast, kuid täna ei suudaks ma ettegi kujutada, et mu vannitoas ripuksid mõne teise brändi rätikud või voodipesu oleks pärit kuskiltki mujalt. Mis mulle Hemtexi juures meeldib (lisaks toodete suurepärasele välimusele, kvaliteedile ja vastupidavusele) on see, et igal hooajal teeb Hemtex koostööd mõne põneva loovinimesega, kellega ühes sünnib eksklusiivne ja omanäoline kollektsioon, mis toob Hemtexi kauplustesse seda meeldivat särtsu.

Nii toob tänavunegi kevad Hemtexi valikusse mitmeid põnevaid erikollektsioone ning seeläbi sisustuselemente, mis alguses võivad mõjuda vaat et üllatavalt. Nimelt on kauplusesse jõudmas ohtralt sinises toonis sisustusaksessuaare, mida varasemalt on Hemtexi valikus olnud pigem vähe. Samuti tõstab Hemtex sel hooajal – Skandinaavia brändile ehk mõneti üllatavalt – esile eksootiliselt rohelised palmipuulehed ning kaktusedki, samuti meeldivat Aasia ning etno hõngu.

Kuid klassikalisema ja kargema Hemtexi-stiili austajad ei pea üldsegi ehmuma, neutraalseid ja rahulikumaid toone ning mustreid leiab Hemtexi valikust alati. Need on omakorda Hemtexi baasiks, millele on alati põnev lisada väikest aktsenti kas padjapüüri või väikese kandiku näol, olgu ta siis erksam sinine või eksootiliselt palmilehene. Värskeid ideid leiab Hemtexist igal juhul!

 

Aljona Eesmaa,

Moetoimetaja, stilist ja blogija

http://behindthescenesprgirl.net