Hetkel
vabu kohti

115
/ 233

Energiasüst kehale ja vaimule16. märts 2016

Nii kui kalendris saab märtsikuu lehe ette keerata, on minu jaoks kevad kohal. Ja nii nagu aastavahetusega, toob just seesama märtsi algus endaga kaasa mingi omamoodi kevadvärskuse. Olgem ausad, olenevalt ilmast ka kas suurema või väiksema kevade ootuse.

Sel korral tundsin märtsi tulekuga, et keha tahaks talveunest virguda ja vajab selles pisut abi. Nii ma sammud Solarises asuvasse MyFitness spordiklubisse ka seadsin. Kuna higiselt hüpelda ja karata mulle väga ei meeldi, jäi minu pilk tunniplaanis pidama Body & Mind grupi treeningutel. Teate seda tunnet, kus trenni lõppedes tahaks juba järgmisesse trenni minna? Valik sai hästi langetatud, sest just selle tundega ma trennist ka lahkusin. Valituks sai BodyBalance.
MyFitnessTrenn oli ääretult mõnus ja möödus silmapilgul. Kõik lihased said parajat koormust, tasakaaluharjutused panid pingutama. Venitades oli näha, et vanast ajast on mingi painduvus veel sees, ent mitmed piirkonnad tahavad ikka korrapärast venitamist. Trenni lõpus oli lõõgastav meditatsioon, millega oli ääretult hea päeva alustada. Kogu Bodybalance treening jättis keha energiast surisema ning andis tohutu motivatsioonilaengu.

Keha äratatud, suundusin meelt ergutama. Selleks oli ideaalne paik Lemongrass House, mis juba sinna sisenedes tervitas meeldiva loodusliku lõhnaga. Kohapeal pakuti mulle ka tassike värsket sidrunheina ja ingveri teed, mis pärast trenni mõjus meeldivalt ergutavalt. Perefirma Lemongrass House on Tai loodusliku kosmeetika kaubamärk ja meie Eesti pood on Euroopas vaid üks kolmest. Seega on tegu üsna ainulaadse poega.Lemongrass

Toodete koostised on puhtad, naha- ja loodussõbralikud. Igaüks leiab sealt endale midagi, sest juba ainuüksi lõhnade valik on tohutult lai ja tootevalikust ärme isegi mitte räägi. Muuhulgas on seal ka näiteks koertešampoonid, sest ka meie lemmikud väärivad puhast hoolitsust. Ja nii ma sealt kauplusest positiivse energia ja hea tujuga lahkusingi.

Kel vaja kehale ja meelele väikest energialaengut, teab kuhu sammud järgmisena seada!

Liina ÜttLiina Ütt,
Jumestaja ja blogija
Loe Liina blogi