Hetkel
vabu kohti

104
/ 233

Uue garderoobiga kevadele vastu17. veebruar 2016

Õues olevast lörtsisest ilmast hoolimata vaatab kalendrist vastu veebruarikuu keskpaik, mis tähendab, et kõik talvised sündmused ja tähtpäevad on juskui peetud ning mõtted on pikisilmi vaid eesolevale kevadele ning sellega kaasnevale päikesele ja soojematele ilmadele suunatud.

Olles mitte just kõige suurem talve fänn, haaran ma kinni igast võimalusest kevadet endale kasvõi natukene lähemale tuua. Mis oleks selleks aga veel parem viis, kui oma garderoobi veidikest värskendust tuues. Tahaks ju kangesti juba oma talvemantli kapinurka visata ning saapad lahtisemate jalavarjude vastu vahetada! Mida aga kanda, et väljanägemisse kevadist värskust tuua?

Monton2Minu suureks rõõmuks ei domineeri sel kevadel naistemoes aasta-aastalt läbivaks teemaks olev pastelsetes toonides lillemuster, vaid selle asemel on põhifookus hoopis 70-date stiilil, mille märksõnadeks on teksa- ja seemismaterjal, narmad ja kitsad sallid ning teise suunana viktoriaanlikut stiili esindavatel puhvis varrukatel, volangidel ja lipsukestega kõrgetel kaelustel. Värvidest on kõige popimad puhas valge ja vanaroosa. Meestemoe peamisteks tõmbenumbriteks tulevatel kevadkuudel on lendurijakid, teksariidest traksipüksid, 50-date stiilis kraega särgid ja klassikalised valged püksid, mis on eriti popid alt äärest üleskeeratuna.

Monton3Justnimelt selle samuse kevadise garderoobivärskenduse mõttega külastasin Solarise keskuses olevat Montoni kauplust, et tutvuda Eestimaise rõivabrändi uue kollektsiooniga. Ütlemata meeldiv oli näha nii mitmeid hetkel moes olevaid rõivatrende ka Montoni valikus! Minu suureks lemmikuks olid pitside ja huvitavate detailidega valged pluusid, mis on kui A ja O igas garderoobis ning ühtlasi hästi mugav ja lihtsalt sobitatav ese, milles uuele hooajale vastu minna. Mõnusalt kerge kevadise värskusega oli terve kaupluse hingamine ning loomulikult ei jäänud mul seal olles proovimata ka keset poodi asetsev vahva kiik, millel sai lapse kombel jalgu kõigutatud ja mõtteis juba päikesepaistelisse kevadhommikusse mindud.

Monton1Kristjaana Mere,
Moe- ja elustiiliblogija
Loe Kristjaana blogi