Hetkel
vabu kohti

163
/ 237

Expressionsi uus esinduskauplus pakub üle 7000 erineva ehte28. august 2015

Eesti juhtiv moeehete kauplustekett Expressions avas Solaris keskuses oma esinduskaupluse, kus on müügil enam kui 7 000 erinevat ehet, lisaks laias valikus juuksekaunistusi ja teisi moeaksessuaare.

Expressionsi müügi- ja turundusjuhi Monika Kivimaa sõnul on Solarises avatud trenditeadlikele naistele suunatud kauplus järjekorranumbrilt juba 17. Expressionsi pood Eestis ning see üllatab uue värske sisekujundusliku lahendusega ja ülisuure tootevalikuga. “Sellist valikut ehteid nagu Expressionsis mujal Põhjamaades pakkuda ei ole,” rääkis Kivimaa ja kutsus uut kauplust Solarises uudistama.

Expressions on Eesti juhtiv moeehete jaemüügikett, mis on mõeldud tänapäeva naistele, kes hindavad moodi ja glamuuri, soovivad end väljendada isikupärase stiili kaudu ning täiustada oma rõivastust moodsate aksessuaaridega. Expressions esitleb suures valikus moetrende tervest maailmast ning on tihti uute trendide algatajaks. Expressionsi ehtepood on tark valik ka meestele, kes sealt imeilusaid kingitusi naistele leiavad.

Expressions_Solaris