Hetkel
vabu kohti

226
/ 233

“Vinni ziklit fämmali!” kampaania esimesed 5 finalisti8. juuli 2015

Juulikuu vältel Solaris Keskuses toimuv uuest menukast animafilmist “Käsilased” inspireeritud vahva kampaania “Vinni ziklit fämmali!” esimene vaheloos on toimunud! Esimesed viis õnnelikku, kes pääsevad 2. augustil toimuvasse finaalloosimisse on Eneli Palloson, Aleksandr Mats, Yulia Kuusk, Heidy Soosalu ja Eve Kelk.

Järgmistel juulikuu nädalalõppudel loosime välja veel kokku 32 finalisti. Nende kõigi seast selgitatakse 2. augustil Solarises toimuval lõpploosimisel viis võitjat, kes võidavad komplekti vingeid Treki jalgrattaid kogu perele.

Et samuti mängus kaasa lüüa, tuleb sooritada juulikuus mistahes Solaris Keskuse kaupluses, kinos või söögikohas vähemalt 12-eurone ost. Müüjalt saadud kupongi väljad tuleb ära täita ja asetada kupong Solarise 1. korruse infopunkti juures asuvasse loosikasti. Selleks, et tõestada oma ostu sooritamist ja kindlustada oma osalemine loosimises, tuleb ostutšekk alles hoida!