Hetkel
vabu kohti

225
/ 233

Selgusid “Vinni ziklit fämmali!” kampaania kolmandad finalistid22. juuli 2015

Juulikuu lõpuni toimub Solarises menukast animafilmist “Käsilased” inspireeritud vahva mäng “Vinni ziklit fämmali!”, mille käigus loositakse välja viis komplekti vingeid Treki jalgrattaid kogu perele. Kolmas vaheloos on toimunud ning sealt pääsesid finaali Krista VahtraAili PullmannIndrek VainuHelis KülaotsTerje RatasseppLauri Mei ja Olga Rjabikova.

Vaata siit esimesest vaheloosist ja siit teisest vaheloosist edasipääsenute nimesid. Järgmistel juulikuu nädalalõppudel loosime välja veel 18 finalisti. Kõik finalistid on oodatud 2. augustil Solarisse lõpploosimisele, et selgitada välja viie jalgrattakomplekti võitjad.

Et samuti mängus kaasa lüüa, tuleb sooritada juulikuus mistahes Solaris Keskuse kaupluses, kinos või söögikohas vähemalt 12-eurone ost. Müüjalt saadud kupongi väljad tuleb ära täita ja asetada kupong Solarise 1. korruse infopunkti juures asuvasse loosikasti. Selleks, et tõestada oma ostu sooritamist ja kindlustada oma osalemine loosimises, tuleb ostutšekk alles hoida!