Hetkel
vabu kohti

176
/ 233

Eelviimased finalistid rattaloosis selgunud30. juuli 2015

Meie vahva mäng “Vinni ziklit fämmali!”, mille käigus loosime välja viis komplekti vingeid Treki jalgrattaid ja kiivreid kogu perele, on jõudmas lõpusirgele. Neljandast vaheloosist pääsesid finaali Tatjana KasesaluMerike NiinemägiEgle RüütliVarvara PukhnoTiia TompsGeorg Gurjev ja Jaana Mäll. Palju õnne!

Vaata siit esimesest vaheloosist, siit teisest vaheloosist ja siit kolmandast vaheloosist edasipääsenute nimesid. Vaid üks vaheloos toimub veel, mis tähendab, et veel on viimane võimalus endale pääs finaali kindlustada ja osaleda viie jalgrattakomplekti loosimisel 2. augustil Solarise aatriumis.

Selleks tuleb sooritada juulikuu lõpuni mistahes Solaris Keskuse kaupluses, kinos või söögikohas vähemalt 12-eurone ost. Müüjalt saadud kupongi väljad tuleb ära täita ja asetada kupong Solarise 1. korruse infopunkti juures asuvasse loosikasti. Selleks, et tõestada oma ostu sooritamist ja kindlustada oma osalemine loosimises, tuleb ostutšekk alles hoida!

Käsilased