Hetkel
vabu kohti

106
/ 233

NO VAATA! huvitegevuste mess ja kooliaasta alguse kontserdid19. august 2013

Kus? Nokia Kontserdimaja ees ja sees

Millal? 31. august 2013

Ürituse detailid: 

Veel laupäev enne kooliaasta algust toimub Nokia Kontserdimaja ees ja sees huvitegevuste mess. Lastele ja noortele tutvustatakse erinevates töötubades huvitegevuste, noortekeskuste, sportimise ja muid vaba aja sisustamise võimalus. Päeva jooksul esinevad mitmed armastatud artistid ning huvilised saavad osa vingest videomappingust, mida välisministeeriumi seinale projitseeritakse.

Esimesse klassi minejatele toimub kell 13.00-18.00 kontserdimaja ees Aabitsapeo tervitus, kus lapsi lõbustavad Aabitsakukk ja Pipi Pikksukk. Head kooliteed soovivad ka Gorõ Lana, Marten Kuningas ja Entrumi poolt tervitab lapsi Teele Viira ja Sounds of September.

Õhtul kell 19.00-20.30 toimub Kontserdimaja saalis pidulik suurkontsert, kus noortele teevad muusikat noored ise – Tenfold Rabbit, Grete Paia ja Ott Lepland. Koolinoortele mõeldud kontsert on tasuta, küll aga on kohtade arv piiratud. Seepärast väljastab Ticket Pro Solarise keskuse kassa alates 22. augustist 0 € – pileteid. Igal piletil on istekoht.

Kell 21.00 näeb, kuidas videokunstnik Taavi “Miisu” Varm lavastab välisministeeriumi seinale videomappingut. Selle raames tehakse ka videoprojektsiooni Iirise verivärskele loole “Tigerhead”.

Messi korraldavad koostöös Tallinna Spordi-ja Noorsooamet ning Tallinna Haridusamet. Vaata lähemalt: www.tallinn.ee/novaata

No_vaata_A5