Hetkel
vabu kohti

114
/ 233

Fotonäitus “Suur maailm läbi väikese kaamerasilma” Apollo esisel11. juuli 2013

Koht: Tallinnas Solarise keskuse II korruse Apollo raamatupoe ees.

Aeg: kuni 18. augustini.

Fotonäitus on organiseeritud Grundtvig Multilateral rahvusvahelises kunstiprojekti Education Through Rehabilitative Art-Photo (ETRA) raames. Projekti eestikeelne nimi on Haridus läbi rehabiliteeriva kunstfoto. Meie projektipartnerid on Itaalia, Portugal, Hispaania, Kreeka ja Taani. Rehabiliteeriva kunstfoto projekt on andnud Päevakeskus Käo noortele ja täiskasvanutele võimaluse isetegemise rõõmu väljendada läbi fotografeerimise.

 

Lisainfo ETRA projekti kohta:

www.kaokeskus.ee

www.facebook.com/paevakeskuskao

www.etraproject.eu

2013-07-11 09-01 fotonäituse TUTVUSTAV tekst A3 - 297x420mm