Hetkel
vabu kohti

114
/ 233

Red Bull Collective Art näitus!20. mai 2013

Red Bull Collective Art avab eestlastele oma näituse 27.05 – 31.05 Tallinnas Solarise keskuses.

Märtsikuus käivitus üheaegselt 85 erinevas riigis suurejooneline digitaalne kunstiprojekt Red Bull Collective Art. Ülemaailmses loometegevuses oli oma panus võimalik anda ka kõigil Eesti virtuaalse kunsti viljelejatel.

Red Bull Collective Art on kunstiprojekt, mis järgib sürrealistide kunstivormi “Exquisite Cadaver.” Eelmisel sajandil loodud stiil koondab endas teoste jätkuvat jada, kus iga järgmine kunstnik lisab oma osa taiesele, ilma et ta näeks mis on loodud eelnevalt. Red Bull Collective Art toob sellel aastal “Exquisite Cadaver” vormi digitaalsesse maailma, luues nii ilmselt suurima kollektiivsel koostööl põhineva kunstiteose. Kombineeritud taies valmis märtsikuu jooksul Red Bulli veebikeskkonnas.Nüüd on kõigil Solarise külastajatel võimalik tulemusi näha. Valisime välja parimad jadad ning lisaks näitame teile eestlaste käe läbi valminud kunstiteoseid.

Kunstiteose loomisest võttis osa 85 erinevat riiki ning valminud teosed avaldatakse 25 galeriis üle maailma.