Hetkel
vabu kohti

176
/ 233

Lion King loosimise finalistid ja võitja31. jaanuar 2012

27.01.-12.02.2012 loositakse igal kampaaniapäeval kell 15 Solaris Keskuse aatriumis välja üks finalist, kes pääseb reisi finaalloosimisele.

Kokku loositakse välja 18 finalisti. Finalistide loosimisel osalevad kõik kupongid, mis on loosimispäeval kella 15-ks laekunud Solaris Keskuse aatriumis olevasse loosikasti. Finalistide nimed avaldatakse loosimisele järgneval päeval Solaris Keskuse kodulehel www.solaris.ee

Perereis Londonisse loositakse finalistide vahel välja 14.02.12 Solaris Keskuse aatriumis. Finaalloosimisel peavad finalistid isiklikult kohal olema koos oma ostutšekiga. Finaalloosimise täpse toimumise aja ja koha annab Solaris teada finalistidele e-maili teel ja solaris.ee kodulehe vahendusel. Kui võitjaks osutunud isik puudub finaalloosimiselt või kui tal ei ole ette näidata ostušekki, loositakse välja uus võitja. Reisi võitja nimi avaldatakse hiljemalt loosimisele järgneval nädalal Solaris Keskuse kodulehel www.solaris.ee ja Solarise Facebooki lehel.

Finalistid:

27.jaanuar Inga Raadik

28.jaanuar Maie Sepp

29.jaanuar Mari Laak

30.jaanuar Silje Sander

31.jaanuar  Jan Oskar Kallas

01.veebruar Janina  Kizilo

02.veebruar Evelina Õunpuu

03.veebruar Oksana Selezen

04.veebruar  Evelin Tabur

05.veebruar Kristina Valetova

06.veebruar  Jaana Matto

07.veebruar  Kerdo Ethan Kuhi

08.veebruar Miina Kallikorm

09.veebruar Ragnar Eirand

10.veebruar  Sven Raba

11.veebruar Annelka Ramot

12.veebruar Aivar Naukas

14. veebruaril toimunud finaalloosimisel Solarise aatriumis võitis perereisi Londonisse vaatama Lion King muusikali Miina Kallikorm.